Bliver Man Rig Af Counter Strike?

Pixabay, ExplorerBob -

Ja, eller det kommer jo selvfølgelig an på, hvor god du er til det og at der også er andre, der kan ske potentialet i dig.

Tid!

Counter strike er ikke et spil, man bare lige bliver god til fra den ene dag til den anden. Det er et spil, der handler enormt meget om taktik og om at have en gameplan, så du også står som vinder på den anden side.

Det siges, at man skal bruge 10.000 timer og måske mere, før du er god til noget og det samme er især gældende for sådanne spil, da de ændrer sig hele tiden. Der kommer hele tiden nye maps, forbedringer, våben osv. og disse skal man selvfølgelig være god i.

Potentiale

Der er selvfølgelig også andre, som skal kunne se din kunnen i spillet. I det profesionelle miljø er man jo en del af et hold. Man skal derfor være opsat på, at man skal kunne spille på et hold og rent faktisk have en holdspiller-mentalitet. 

Har du begge ovenstående ting på plads og også kan vinde, så kan du godt blive rig og rent faktisk leve af at spille Counter Strike. Det er dog noget af en satsning, da det er lidt knald eller fald.

Skiltet øverst viser, at dette tekstindhold var skrevet med økonomisk finansering fra Perlen Odense. Her finder du et imponerende sortiment af perleøreringe, eller utallige andre gode varer. Vha. Perlen Odense overlever denne hjemmeside.