Counter Strike Spil Historie

Robert Nagy -

Counter strike er i dag en kæmpe industri, hvor de bedste spillere er verdensstjerner og bliver fulgt af millioner af fans. Dette er dog historien i dag, anno 2020. I starten af 90’erne, hvor det hele startede, så det dog ganske anderledes ud. 

Counter Strike blev skabt af en canadisk studerende ved navn Mingh Le, der i 1999 udgav en modificeret beta version af det populære spil Half Life, som han i stedet kaldte Counter Strike. Spillet var en forenklet version, der kun indeholdte 4 baner og 9 våben. Spillet fyldte i øvrigt kun 10 MB. 

Efter to år blev rettighederne købt af spilfirmaet Valve, der udgav Counter Strike 1.0, hvor de ikoniske baner CS Assault og Cobblestone var med. 

I 2003 kom det helt store gennembrud for Counter Strike, der blev kaldt Counter Strike 1.6. Dette var den sidste opdatering på spillet, og var startskuddet til noget rigtig stort. 

I dag spiller man det, der hedder CSGO. Spillet udkom tilbage i 2012, og har i dag solgt over 30 millioner eksemplarer. Det er i dag også en professionel sport, hvor dygtige spillere over hele verden spiller om store penge, stjernestatus og kontrakter. 

Kan kan oven i købet oddse på kampene på lige fod med andre sportsgrene som fodbold, håndbold og lignende.

Vi takker Moodings for deres støtte til dette blogindlæg. Der kan du, udover mange andre ting, shoppe vasketøjskurve. Derfor er dette indhold lavet for at tilgodese Moodings