Er Counter Strike Gratis?

Jumpstory -

Ja, du kan spille Counter Strike gratis. Det populære spil Counter Strike: Global Offensive, populært kaldet CS:GO, er blevet gratis at spille. Du kan derfor gratis downloade spillet og spille det.

Med i gratisversionen af CS:GO får du adgang til alle spiltilstande, matchmaking og genstandsdrops og våbenkasser. Genstandsdrops og våbenkasserne har dog en begrænset adgang.

Sådan spiller du Counter Strike gratis

Man kan ikke overleve ved at give alt væk gratis. Det gælder også for Counter Strike: Global Offensive. Selvom du har gratis adgang til spillet, så er alle funktionerne ikke gratis.

Spillet har nemlig en række funktioner, hvor du kan købe ting i selve spillet. Så betalingsdelen er der skam stadig - du vil som spiller bare opleve den på en anden måde.

I 2020 blev det endda muligt at spille CS:GO via internetbrowseren, da Stream gjorde det muligt, at man kunne spille direkte via browseren.

Selvom Counter Strike: Global Offensive er gratis at spille, så er der udover tilkøb i spillet også indført CS:GO Prime. Med Prime-status matches spillerne med andre Prime-spillere, samtidig med at der er eksklusive genstande til Prime-medlemmerne i spillet i form af souvenirgenstande, våbenkasser og genstandsdrops. Et CS:GO Prime medlemsskab koster omkring 100 kr. om måneden. 

Betalingen ved CS:GO er dermed lagt om fra at være et startbeløb til nu løbende betalinger og ekstra tilkøb, hvilket har potentialet til at gøre, at folk gennem en spillekarriere betaler langt flere penge for at spille CS:GO, end de havde gjort, hvis de blot havde betalt for selve adgangen til spillet.

Tak til avXperten

Vi siger til sidst tak til avXperten for deres støtte til dette indlæg. På deres webshop finder du alverdens elektronik, heriblandt smarte headphones med bluetooth, segboards eller måske en walkie talkie pakke til ungerne.