Er E-sport En Sport?

canva.com -

E-sport må i nyere tid siges at være en officiel sport, og det ses tydeligt verden over.

E-sports turneringer er blevet utrolig store, og har flere tusinder, og nogle gange millioner, af seere verden over.

Derudover er det endda muligt, fx i Danmark, at vælge e-sport som et sideløbende fag på landets efterskoler og højskoler.

Dermed må det siges at e-sport er blevet accepteret i vores samfund, og er blevet en hel integral del af manges hverdag, passioner og hobbyer.

Derudover er Danmark også godt med når det gælder professionelle e-sportsstjerner, hvor vi fx har mange populære spillere i spil som CS:GO, League of Legends, Dota 2 osv.

E-sport er fortsat i stor fremgang, i takt med at flere dele af verden bliver opslugt af det fantastiske fænomen, og kommer med på vognen.

E-sport er stadig ikke helt så stort seer-mæssigt som fx fodbold, men er dog i gigantisk udvikling.

Mange spår, at e-sport i fremtiden vil være den største underholdningsbranche, med millioner af mennesker verden over som aktivt deltager både som spiller og seere. 

Her skal vi huske at takke: avXperten, der har ydet support og har økonomisk finanseret tilstedeblivelsen af teksten på netop denne artikel. Derfor kan vi på glædeligvis opfordre dig til at kigge ind og finde en gaming mus. Derfor er teksten på netop denne artikel markeret.