Er Esport Rigtigt?

Pixabay, 11333328 -

Ja, den er god nok. Esport findes faktisk i hele verden efterhånden og er enormt populær i større eller mindre grad end i Danmark.

Herhjemme er der mest fokus på spiller Counter Strike (CS) og FIFA. Det er endda så rigtigt, at der bliver sendt fra 'ligaen' på TV2 Zulu. Her følger du spillerne, der kæmper mod hinanden.

Hvis det nu bare forgik hjemme i en privat stue, vil man ikke tro på, at det som sådan er rigtigt, men det er jo det stik modsatte, man ser i dag. Det er fyldte haller med publikum, der hepper og spillere, der kæmper med alt, hvad de har for at vinde.

I nogle lande er esport endda så stort, at det er blevet større end sportsgrene som fodbold, håndbold osv.

Det helt vilde er jo også, at der er faktisk nogen, der lever af esport. Der findes dem, som bliver vist i fjernsynet med CS eller FIFA, men der er også dem, der lever af at streame på computeren hjemmefra. 

Det kan jo virke helt vildt, men mange sidder faktisk og ser på en anden, der spiller et spil eller forklare om noget spil-relateret.

Det er heller ikke noget, alle lige kan gøre. Man skal sælge sig selv og være spændende at kigge og høre på, ellers er der ingen, der kigger med og heller ingen, som måske donerer penge til dig.

Her har du læst et publiceret og udgivet stykke indhold, der udelukkende er lavet med henblik på at tilgode se. Perlen Odense. Hos Perlen Odense kan du finde blandt et stort og flot udvalg af Unika smykker produkter. Derfor er dette indhold lavet for at tilgodese Perlen Odense.