Hvad Er PUBG? Kend Skydespillet

Pixabay -

PUBG... Hvad er PUBG? PUBG er en forkortelse, der står for PlayersUnknown's Battlegrounds. PlayersUnknown's Battlegrounds er et online computerspil, hvor spillerne spiller online sammen og mod hinanden.

Spillet er udviklet af PUBG Corporation, der er et datterselskab af Bluehole. Spillet blev første gang udgivet i 2017, hvor det var til PC, men spillet kan i dag også spilles på Xbox One, Playstation 4, samt på mobiltelefoner.

Det handler PUBG om

PlayersUnknown's Battlegrounds er et online multiplayerspil, hvor der spilles battle royale. Her kan du spille op til 100 spillere i realtid, hvor det gælder om at være last man standing. Kort sagt, du skal dræbe alle andre spillere i spillet for at vinde.

Scenen for spillet er en øde ø, som alle spillerne ankommer til via faldskærm. På øen er der gemt både våben, ammunition og andre features - herunder også power-ups.

Selvom PUBG er forholdsvist nyt i forhold til spil som Counter Strike med flere, så har det på få år fået en enorm popularitet. Spilles har i dag omkring 30 millioner aktive brugere - der spiller spillet dagligt. For det meste er der over en million aktive spillere online på samme tidspunkt.

Tallene svinger dog lidt, mens PUBG også har haft udfordringer med faldende spillertal efter en fænomenal start.

Idet du spiller i realtid, er det en god ide, at du har en god internetforbindelse, så du ikke pludselig taber forbindelsen og ryger ud af spillet.

Rent konkurrencemæssigt er PUBG's største konkurrent nok Fortnite. Konkurrencen har dog fået skaberne af PUBG til at arbejde hårdt på at opholde og styrke spillets popularitet - blandt andet via store internationale turneringer.

Tak for støtten

Vi takker avXperten for deres støtte til dette indlæg. Find et stort udvalg af elektronik, heriblandt moderne versioner af DVD afspiller eller stereoanlæg til afspilning af dine gamle medier.