Hvad Handler Counter Strike Om?

Jumpstory -

Counter Strike er et af verdens mest populære og spillede computerspil. Counter Strike er i dag et holdspil, hvor man spiller fem mod fem. Her er det ene hold terrorister, mens det andet hold er counter-terrorister.

Spillet går her ud på, at terroristerne skal forsøge at placere og få en bombe til at sprænge, mens det for counter-terroristerne gælder om at forsvare sig. Det gøres ved, at de enten skal desarmere bomben eller eliminere terroristerne, inden bomben sprænger.

Counter Strike - First-person shooter-spil

Counter Strike er et såkaldt first-person shooter-spil. Her styrer du en enkelt karakter i spillet, hvor du skal skyde dine modstandere. 

De første spil indenfor den kategori udkom i begyndelsen af 1970'erne. I løbet af 1980'erne og udbredelsen af de såkaldte arkadespil, blev first-person shooter-spil mere og mere populære.

Populariteten af first-person shooter-spil tog for alvor fart, da 3D-grafikken begyndte at indfinde sig på skærmene. Her kan spil som Doom nævnes som de helt store.

Den udgave af Counter Strike der spilles i dag er Counter-Strike: Global Offensive - populært kaldet CS:GO. denne version udkom i 2012. I takt med at spillet er flyttet online, så er der løbende kommet opdateringer til spillet, som derfor løbende forbedres.

Counter-Strike er i dag blandt de mest spillede spil i verden, hvor der også løbende er store internationale turneringer med præmiepuljer på op til 10.000.000 kr. 

Spillet er derfor ikke overraskende blandt dem, der spilles indenfor esport og de mange esportsforeninger, der gennem de seneste år er dukket op i det danske foreningsliv. CS:GO spilles i dag af flere end 20.000.000 spillere på verdensplan.

Tak til avXperten

Til slut vil vi hurtigt takke avXperten for støtten til dette indlæg. Find et gigantisk udvalg af elektronik som fx en billig pladespiller eller et nyt bluetooth headset på avXpertens meget omfattende webshop med elektronik til ethvert behov.