Hvad Tjener En Counter Strike-spiller?

Jumpstory -

Lønnen eller indtjeningen for en Counter Strike-spiller er sammensat af både kontrakten og præmiepenge, som bliver vundet ved at vinde eller få gode placeringer i turneringer. Hvad en Counter Strike-spiller tjener, er derfor meget varierende.

En Counter Strike-spiller kan tjene fra enten intet til millioner alt efter, hvilket hold den enkelte spiller spiller for, samt hvor god vedkommende er til spillet. For præstationerne på skærmen hænger sammen med størrelsen på lønsedlen.

Millionløn til de bedste

Hvad tjener de bedste så? Spillerne på Astralis tjener millioner hvert år. Ifølge BT så får de 200.000 kr. i fast løn om måneden, mens præmiepengene kommer oveni. Her deler spillerne, hvad der svarer til 90% af præmiepengene mellem sig. 

Det danske tophold er derfor blandt de absolut bedst betalte Counter Strike-spillere i verden. I 2019 blev det estimeret, at spillerne på Astralis hver tjente omkring 4,9 millioner kroner - hver.

Counter Strike-spillerne er dermed oppe i en lønklasse, hvor de bestemt kan matche indtjeningerne hos flere af Superligaens helt store profiler.

En årsløn på over en million kroner er absolut ikke ualmindeligt for spillerne på de 30-50 bedste Counter Strike-hold i verden. Spillerne på det danske North-hold har en anslået årsløn på omkring 1,5 mio. kr. Dertil kommer præmiepengene.

Der er dog forskel på topholdene og de øvrige. Spillerne fra Copenhagen Flames har ifølge dagbladet en månedsløn på omkring 15.000 kr., hvilket må siges at være noget under deres danske kollegaer. Det beløb er dog uden bonusser, så det kan godt løbe op i mere.

Men skal du op og have en løn, som du kan blive rig af, så skal du op og spille på hold, der ligger blandt de 10-25 bedste Counter Strike-hold på verdensplan.

Tak til avXperten

Vi takker til sidst avXperten for deres støtte til dette indlæg. Find et kæmpe udvalg af smart elektronik som fx bluetooth høretelefoner eller en ny powerbank i avXpertens store udvalg.