Hvordan Bliver Man God Til Counter Strike?

Pixabay -

Der er rigtig mange, der gerne vil blive rigtig gode til Counter Strike. Det handler ikke længere blot om at kunne give sine venner en god omgang prygl, det kan faktisk være en reel vej til at komme til at tjene rigtig gode penge og blive en berømt e-sportsstjerne.

Men vejen dertil er lang og hård, præcist ligesom den er når vi snakker professionelle fodboldspillere, håndboldspillere og lignende.

Sådan bliver du bedre til Counter Strike

1. Spil mere! Man vågner desværre ikke bare op en dag, og er fantastisk dygtig til Counter Strike. Man er nødt til at lægge mange timer i det. 10 timer om ugen er desværre bare ikke nok længere, hvis man virkelig vil være god.

2. Dit udstyr skal være i orden. Selvom du sagtens kan blive en udemærket spiller på din bærbare, så er det altså ikke noget, der bringer dig helt til tops. For at være en af de bedste, så skal du bare have de bedste forudsætninger, fordi alle andre også har det. En stor skærm, god mus, hørebøffer og tastatur skal spille helt efter klaveret, så du ikke bliver begrænset af dit udstyr. 

3. Træn din reaktionstid. Når man først når op på et bestemt niveau, så begynder reaktionstid at betyde mere og mere. For at gøre dette kan du bruge nogle forskellige træningsbaner. Det kan måske virke lidt fjollet, men de professionelle gør det, så helt dumt kan det vel ikke være?