Hvorfor Er Esport Blevet Så Populært?

Pixabay, byronton -

Jeg vil i det følgende forsøge at komme med nogle tanker og forslag om, hvorfor esport er blevet populært i vores samfund.

Computeren

Vi kan ikke rigtig tale os udenom, at computeren er blevet en større del af vores dagligdag. Dette er både i fritiden og på vores arbejdsplads. Samtidig med den større brug er der derfor også kommet en større interesse i at udvikle ting til computere. Heriblandt spil, programmer, regninger, netbank m.fl.

Og det er egentlig sjovt, at vi så har lyst til at bruge mere tid foran computeren, når den alligevel fylder så meget i forvejen i dagligdagen. Men jeg tænker umiddelbart, at der er rigtig mange, der slapper af foran computeren eller i hvert fald, når det gælder om at spille og ikke lave ting, som er skolerelateret.

Venner

Det er samtidig en nem og hurtig måde at mødes med vennerne på. Man behøves ikke lave de vilde planer langt ud i fremtiden og du kan mødes med dem, du kender, selvom de bor et helt andet sted end dig selv. Og endnu bedre! Gider du ikke mere, så kan du slukke for mikrofonen  og være dig selv, uden det store bøvl.

Det er personen, der ikke vil sport, der endelig bliver hørt!

Det er ligesom at mødes i weekenden til fodboldkampen, bare med to hold der spiller mod hinanden igennem en computer. Det er endelig blevet okay at interessere sig for andet end den fysiske sport. 

Tak for støtten. Tak til Perlen Odense for deres økonomiske bidrag til denne tekst. Hos Perlen Odense finder du en lang række lækre produkter - eksempelvis: Pico smykker. Heraf mærkatet på indhold.